Följ Delvator AB

Hitachis kundtidning – nytt nummer ute

Pressmeddelande   •   Feb 12, 2019 09:16 CET

Grävlingen, Delvators kundtidning.

Delvators och Hitachis kundtidning i Sverige har kommit ut med första numret för 2019. Tidningen berättar om entreprenadmaskiner, deras ägare och om det senaste från Hitachi.

I årets första nummer medverkar den kände fotografen Göran Strand med bilder av två grävmaskiner i Sundsvall.

Maskinernas ägare Kristoffer Jonasson och Micke Norberg har gjort maskinägandet till ett stort intresse, när det gäller utrustning och att göra maskinerna till en fröjd för ögat. Astrofotografen Göran Strands bilder gör deras arbete rättvisa.

Kundtidningen Grävlingen har funnits i ungefär 25 år och intresset för tidningen ökar. Det senaste numret har tryckts i nära 10 000 exemplar. Att prenumerera är gratis.

FAKTA:

  • Delvators kundtidning produceras av MT Förlag AB i Timmersdala.
  • Hitachis grävare och hjullastare säljs i Sverige av Delvator AB.
  • Delvator AB har kontor, verkstad och lager i Eslöv och Härnösand. I Eslöv finns utställningshall och runt övriga Sverige finns säljkontor och serviceverkstäder i ett rikstäckande nät.
  • För information om Delvator AB och Hitachi i Sverige, välkommen att kontakta någon av Delvators säljare, se kontaktuppgifter på www.delvator.se.

BILD: 9009

Grävlingen ute igen.

Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner.
Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvator-sålda Hitachi.
Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filial i Härnösand och ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.