Följ Delvator AB

Delvator tillsatte försäljningschef

Pressmeddelande   •   Jun 03, 2019 09:17 CEST

Frank Stenstrand

Frank Stenstrand har tillträtt tjänsten som Delvators försäljningschef.

Frank Stenstrand är 44 år och har lång erfarenhet av maskinbranschen, senast från Atlas Copco Dynapac där han arbetat som Business Line Manager.

Sedan hösten 2018 har Frank arbetat som affärsutvecklare hos Delvator, inledningsvis med fokus på att hyra ut Hitachis hjullastare till industrikunder. Nu kompletteras det arbetet med tjänsten som försäljningschef för hela maskinutbudet.

– Jag ser fram emot att vara en aktiv del av Delvators säljteam med uppgift att bland annat coacha Delvators säljare och ge administrativt och annat stöd som effektiviserar Delvators säljarbete, säger han.

Frank Stenstrand utgår från kontoret i Huddinge, samt från Delvators försäljningskontor på Bristagatan i Märsta.

FAKTA:

 • Hitachis grävare och hjullastare säljs i Sverige av Delvator AB, ett företag som är i en expansiv fas med satsningar på ökad försäljning och förstärkt service och kundsupport.
 • Delvator AB har kontor, verkstad och lager i Eslöv och Härnösand. I Eslöv finns utställningshall och runt övriga Sverige finns säljkontor och serviceverkstäder i ett rikstäckande nät.

 • För mer information:

 • Frank Stenstrand tel: 073-275 11 93
 • E-post: frank.stenstrand@delvator.se
 • Följ Delvator på Facebook och Instagram: Delvator AB
 • Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner.
  Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvator-sålda Hitachi.
  Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filial i Härnösand och ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.

  Kommentarer (0)

  Lägg till kommentar

  Kommentera

  Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.