Följ Delvator AB

Delvator utökar i Stockholm

Nyhet   •   Jan 31, 2018 10:05 CET

Richard Häll. (Foto: Håkan Sandbring)

Richard Häll har tillträtt som ny säljare av Hitachi entreprenadmaskiner, vilket innebär att Delvator nu har tre säljare av Hitachi i Stockholmsområdet.

Richard Häll är 44 år gammal och har lång erfarenhet av entreprenadmaskiner och maskinbranschen.

Han är utbildad elektriker, men kom in i maskinbranschen när han började sin yrkeskarriär som slangmontör hos Hydroscand.

Därefter har han arbetat med maskinförsäljning hos LMK Markvårdsmaskiner, Liebherr Sverige, Komatsu och Minimaskiner AB (Maskino) i Stockholm. Han har också en examen i marknadsekonomi från IHM Business School.

– När jag nu börjat sälja Hitachi för Delvator, så tycker jag att jag äntligen hittat rätt. Under tiden som maskinsäljare har min erfarenhet varit att de maskinentreprenörer som haft minst intresse att prova annat märke, är de som redan äger en Hitachi. Det är ett bra betyg till Hitachi och det har jag med mig nu. Det ska bli roligt att få representera Hitachi och Delvator, säger han.

Rickard Häll utgår från Delvators försäljningskontor i Arlandastad som nu får dubbelbemanning. Han blir alltså kollega till Delvators välkände säljare Håkan Svanberg.

I Jordbro söder om Stockholm finns dessutom säljaren Lawrence Skoglund.

FAKTA:

 • Hitachis grävare och hjullastare säljs i Sverige av Delvator AB, ett företag som är i en expansiv fas med satsningar på ökad försäljning och förstärkt service och kundsupport.
 • Delvator AB har kontor, verkstad och lager i Eslöv och Härnösand. I Eslöv finns utställningshall och runt övriga Sverige finns säljkontor och serviceverkstäder i ett rikstäckande nät.
 • Richard Häll, telefon: 076-669 74 81
 • E-post: richard.hall@delvator.se
 • För information om Delvator AB och Hitachi i Sverige, välkommen att kontakta Delvators vd Lotta Lundquist, tel 0413-692 01.
 • Kommentarer (0)

  Lägg till kommentar

  Kommentera

  Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.