Följ Delvator AB

Sverigepremiär för Hitachis lilla hjullastare

Pressmeddelande   •   Maj 30, 2016 10:00 CEST

Hitachi ZW75-6 väger 5,3 ton och erbjuder mycket bra sikt.

Hitachis nya kompakta hjullastare ZW75-6 visas för första gången i Sverige under Svenska Maskinmässan på Solvalla 2-4 juni.

Hjullastaren som väger 5,3 ton har ett mycket smidigt format. Den är bara 2,5 meter hög och siktar in sig på industri- och byggsektorn som last- och redskapsbärare för en mängd av olika uppgifter.

Med den här maskinen träder Hitachi in på hjullastarmarknadens kompakta segment i ett uppdaterat modernt format.

Hitachis ZW75-6 är en Serie 6-maskin. Det innebär att den lever upp till de europeiska utsläppskraven enligt Steg 4. Motortekniken är alltså av senaste snitt och när det gäller chassilösningen har ZW75 midjestyrning med pendlande och självstabiliserande funktioner. Detta ger hög stabilitet även på ojämnt underlag.

FAKTA HITACHI ZW75-6:

Maskinvikt: 5340 kg

Motoreffekt: 45,6 kW (61 hk)

Skopstorlek: 0,7-1,05 kbm

Marschastighet: 30 km/t

Tippvikt, max: 3880 kg

Maskinbredd: 1760 mm

Maskinhöjd: 2490 mm

FAKTA DELVATOR AB:

 • Hitachis grävare och hjullastare säljs i Sverige av Delvator AB, som är i en expansiv fas med satsningar på ökad försäljning och förstärkt service och kundsupport.
 • Delvator AB har kontor, verkstad och lager i Eslöv och Härnösand. I Eslöv finns utställningshall och runt om i Sverige finns säljkontor och serviceverkstäder i ett rikstäckande nät.
 • Facebook: Följ Delvator AB.
 • För information om Delvator AB och Hitachi i Sverige, välkommen att kontakta Delvators vd Jonas Jaenecke, tel 0413-692 01.
 • Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner.
  Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvatorsålda Hitachi.
  Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filial i Härnösand och ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.

  Kommentarer (0)

  Lägg till kommentar

  Kommentera

  Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.