Följ Delvator AB

Superlång räckvidd på Hitachis bandgrävare

Pressmeddelande   •   Jun 23, 2014 10:00 CEST

Extra lång räckvidd innebär fördelar vid arbete i vatten, exempelvis i hamnar och dammar, men också vid släntdragningar och på vägbyggen. Hitachis importör Delvator premiärvisade den nya modellen ZX350LC-5 Super long front i våras, varefter maskinen levererades till en entreprenör i Stockholmsområdet.

Modellbeteckningen med 5 på slutet innebär att den knappt 40 ton tunga maskinen ingår i den nya 5-serien med Steg 3B-motorer. Den har också det nya hydraulsystemet Trias, som utvecklats för att ge högre produktion med lägre bränsleförbrukning. Exempelvis har ZX350LC-5 tre hydraulpumpar och två extra ventilslider, som gör det möjligt att köra olika arbetsredskap som är i behov av stora oljeflöden.
 
Super-long front-maskinen har en räckvidd på hela 18 meter.

För mer information, kontakta:
Henrik Ivansson
Delvator AB
Tel 0413-692 14, 0767-66 61 51
henrik.ivansson@delvator.se
www.delvator.se

Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner.
Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvatorsålda Hitachi.
Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filial i Härnösand och ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy