Följ Delvator AB

Shoppa en 50-tonnare hos Delvator på Load Up North!

Pressmeddelande   •   Aug 10, 2019 11:53 CEST

Hitachis 50-tons bandgrävare ZX490LCH-6. (Foto: Mats Thorner)

Det går att shoppa loss på maskinmässan på Load Up North i Umeå 29-31 aug. Delvator visar bland annat en 50-tons bandgrävare, Hitachi ZX490LCH-6, som är klar för leverans direkt efter mässans slut.

Det går att skriva på köpekontrakt även för en hjulgrävare och en minigrävare i samband med mässan och få maskinerna levererade snabbt därefter.

De här maskinerna finns i Delvators monter:

Bandgrävaren ZX490LCH-6. Det här är en kraftfull bandgrävare på 50 ton som är leveransklar efter mässans slut. Maskinen har sexcylindrig Isuzumotor på 9,8 liter, som ger en effekt på 270 kW. En perfekt maskin för stora anläggningsprojekt eller gruv- och bergmaterialbranscherna, då man önskar hög kapacitet i ton per timme.

Hjulgrävaren ZX145W-6. Även denna är leveransklar efter mässans slut. Detta är Hitachis storsäljande hjulgrävare i Sverige, som är kompaktbyggd med indragen motvikt. Den är idealisk för arbete i exempelvis trånga gatumiljöer. ZX145W väger cirka 17 ton och har i Serie 6 fått betydligt större motor jämfört med tidigare. Det ger ökad styrka i hydraulik och transmission, vilket gör den mycket lättkörd. Kan provköras under mässan.

ZX350LC-6 SB. Bandgrävare i 36-tons klass som är utrustad med rak bom och med en mängd tillbehör och utföranden för rivningsprojekt. Maskinen har en räckvidd på höjden på 12 meter. Maskinen ägs av en entreprenör i Umeå.

ZX135US-6. Kompaktbyggd bandgrävare på cirka 15 ton som är perfekt för arbeten på trånga platser. Maskinens svängradie går nästan inom bandbredden. Kapacitetsmässigt är den en mångsysslare, lika kraftfull på anläggningsprojekt som vid mindre arbeten i t ex villaträdgårdar. ZX135US-6 är en stor försäljningsframgång för Delvator. Kan provköras under mässan.

ZX85U-6. Liten bandgrävare i 8-tonsklass. Trots det kompakta formatet har maskinen en stor hytt, samt en layout på karosseriet som innebär att den är mycket servicevänlig. Smidig och lätt att arbeta med vid mindre anläggningsprojekt.

ZW75-6. Minihjullastare på 5 ton och 68 hästkrafter. Mycket smidig liten lastare med mycket god sikt framåt, tack vare monobom. Tippvikt 3700 kg och transporthastighet 30 km i timmen.

FAKTA:

Hitachis grävare och hjullastare säljs i Sverige av Delvator AB med kontor, verkstad och lager i Eslöv och Härnösand. I Eslöv finns utställningshall och runt övriga Sverige finns säljkontor och serviceverkstäder i ett rikstäckande nät.

För mer information:

Delvators Product Manager, Magnus Hansson, tel 0413-692 32

Säljare Leif Eriksson: 070-328 08 87

Säljare Bengt Höckert: 072-402 38 65

Följ Delvator på Facebook och Instagram: Delvator AB

BILDER:

5217:

Den nya modellen av Hitachi ZX350LC-6 SB med rak bom är avsedd för rivningsprojekt. Maskinen visas i Delvators monter på Load Up Nprth i Umeå 29-31 augusti.

5220:

En helt ny och leveransklar 50 tons Hitachi ZX290LCH visas på Load Up North och är leveransklar direkt efter mässan.

Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner.
Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvator-sålda Hitachi.
Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filial i Härnösand och ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.