Följ Delvator AB

Peder Karlsson säljer Hitachi i norr

Pressmeddelande   •   Dec 04, 2014 11:15 CET

När Peder Karlsson i januari börjar som säljare av Hitachi i Norrbotten och delar av Västerbotten så innebär det att Hitachis svenska generalagent Delvator AB, får en säljare med mer än 20 års branscherfarenhet.

Peder Karlssons starka maskinintresse går ända tillbaka till tonåren, följt av en lång karriär som maskinförare och senare säljare. Han arbetade under många år för ett entreprenadföretag i Skellefteå innan han inledde en säljkarriär i maskinbranschen.
– Jag vet mycket om maskinresurser för bygg- och anläggningsarbete och kan använda den kunskapen i mitt säljarbete, berättar han.

Engagemanget för och kunskapen om branschen och maskiner kommer till nytta när Peder tar sig an sitt stora säljområde i Norrbotten och Västerbotten.
Säljkontoret finns hos Delvators servicepartner A Lind Maskin AB i Älvsbyn och under vintern gör Peder Karlsson en rundresa till Hitachis nuvarande kunder. Framöver kommer han att ordna med såväl demoträffar som att jobba för ett förstärkt nät av servicegivare i norr.


FAKTA:
• Hitachis grävare och hjullastare säljs i Sverige av Delvator AB, ett företag som är i en expansiv fas med satsningar på ökad försäljning och förstärkt service och kundsupport.
• Delvator AB har kontor, verkstad och lager i Eslöv och Härnösand. I Eslöv finns utställningshall och runt övriga Sverige finns säljkontor och serviceverkstäder i ett rikstäckande nät.
• Peder Karlsson, telefon: 070-663 43 99
E-post: peder.karlsson@delvator.se
• För information om Delvator AB och Hitachi i Sverige, välkommen att kontakta Delvators vd Jonas Jaenecke, tel 0413-692 01.

Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner.
Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvatorsålda Hitachi.
Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filial i Härnösand och ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://nyheter.delvator.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.