Följ Delvator AB

Magnus Hansson ny säljare hos Delvator

Pressmeddelande   •   Sep 15, 2015 12:35 CEST

Produkt- och teknikkunnandet är en viktig tillgång för Delvators nya säljare i södra Sverige och till industrisektorn.

Det är Delvators tidigare produktspecialist, Magnus Hansson, som är ny säljare av Hitachi i Skåne och till industrisektorn.

Magnus är redan känd för många Hitachiägare efter tio års arbete med teknisk support och som Delvators produktspecialist. I botten har han högskoleutbildning som maskiningenjör med inriktning mot konstruktion.

– Med min bakgrund i kombination med åren hos Delvator har jag stort kunnande om Hitachis grävare och hjullastare. Att kombinera det kunnandet med de maskinbehov och önskemål som kunderna har är en spännande och rolig utmaning, säger han.

Magnus Hansson utgår från Delvators huvudkontor i Eslöv och ägnar hösten 2015 åt att växa in i rollen som säljare. Som ett komplement till det vanliga säljarbetet kommer han att arrangera maskinvisningar och bearbeta industrisektorn.

Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner.
Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvatorsålda Hitachi.
Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filial i Härnösand och ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://nyheter.delvator.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.