Följ Delvator AB

Många nyheter från Hitachi när Delvator storsatsar på Maskinmässan

Pressmeddelande   •   Maj 18, 2016 09:30 CEST

Delvator presenterar nya kompakta hjullastaren ZW75-6.

Hitachis svenska generalagent Delvator AB storsatsar på Svenska Maskinmässan på Solvalla 2-4 juni. Under mässdagarna visas Hitachis senaste teknik och nya modeller av bandgrävare, hjullastare, hjulgrävare och minigrävare.

Delvators satsning märks inom flera maskinsegment, och besökarna i företagets stora monter får möjlighet att se flera modeller som just nu lanseras i Sverige.

En nyhet som säkert kommer att dra till sig stort intresse är den nya hjulgrävaren ZX145W-6. Det är alltså en Serie 6-modell av Hitachis hjulgrävare i 17-tonsklassen, med kort bakdel för arbete i trånga miljöer.

I övrigt kommer mässmontern att ha samlat fokus på små kompakta maskiner. Av de små maskinerna är till exempel hjullastaren ZW75-6 en het nykomling som är förbättrad på många punkter. Den har det senaste av Serie 6-teknik som lever upp till miljökraven Steg 4. Maskinen har mycket bra stabilitet och sikt, väger 5300 kilo och har en effekt på 45,6 kW (61 hk).

Även den nya 2-tons minigrävarmodellen ZX19-5 är en spännande nyhet. Den är en något starkare och mer robust efterföljare till Hitachis tidigare minigrävare i denna viktklass.

Ännu en modellnyhet är den betydligt större bandgrävaren ZX300LC-6. Den är mer robust och starkare än sin föregångare med en arbetsvikt på 31,9 ton och ny sexcylindrig motor.

Maskinen har sålts i Sverige sedan årsskiftet och har tagits emot väl av de första användarna. Hitachis nya Serie-6 representerar ännu ett utvecklingssteg i arbetet med att göra Hitachis maskiner effektivare och miljövänligare. Bra maskiner blir ännu bättre!

FAKTA DELVATOR AB:

 • Hitachis grävare och hjullastare säljs i Sverige av Delvator AB, som är i en expansiv fas med satsningar på ökad försäljning och förstärkt service och kundsupport.
 • Delvator AB har kontor, verkstad och lager i Eslöv och Härnösand. I Eslöv finns utställningshall och runt om i Sverige finns säljkontor och serviceverkstäder i ett rikstäckande nät.
 • Facebook: Följ Delvator AB.
 • För information om Delvator AB och Hitachi i Sverige, välkommen att kontakta Delvators vd Jonas Jaenecke, tel 0413-692 01.
 • Bifogade filer

  Word-dokument

  Kommentarer (0)

  Lägg till kommentar

  Kommentera

  Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.