Följ Delvator AB

Hitachis nya hjulgrävare 145W-6 på Svenska Maskinmässan

Pressmeddelande   •   Maj 31, 2016 13:00 CEST

Hitachis nya hjulgrävare 145W-6.

Den första av Hitachis hjulgrävare som levereras med Steg 4-teknik presenteras i Sverige av Delvator under Svenska Maskinmässan 2-4 juni.

Den nya modellen, ZX145W-6, är efterföljaren till ZX145-3 som Delvator sålt med stor framgång i Sverige under många år.

ZX145W-6 har motorteknik som motsvarar Steg 4. Den nya modellen har en starkare motor jämfört med tidigare. Hitachi har bytt motorleverantör och nu sitter det en Deutz-motor i 145:an, som ger en motoreffekt på 100 kW (134 hk). Fördelen med effektökningen är bland annat högre transporthastighet.

Den nya hjulgrävaren har delvis ny design. Motvikten har fått ny utformning, och led-bakljus är standard.

De kompakta yttermåtten med kort bakdel är fortfarande ett kännetecken för maskintypen, vilket ger stora fördelar vid arbeten på väg och i andra trånga miljöer.

FAKTA DELVATOR AB:

 • Hitachis grävare och hjullastare säljs i Sverige av Delvator AB, som är i en expansiv fas med satsningar på ökad försäljning och förstärkt service och kundsupport.
 • Delvator AB har kontor, verkstad och lager i Eslöv och Härnösand. I Eslöv finns utställningshall och runt om i Sverige finns säljkontor och serviceverkstäder i ett rikstäckande nät.
 • Facebook: Följ Delvator AB.
 • För information om Delvator AB och Hitachi i Sverige, välkommen att kontakta Delvators vd Jonas Jaenecke, tel 0413-692 01.
 • Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner.
  Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvatorsålda Hitachi.
  Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filial i Härnösand och ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.

  Kommentarer (0)

  Lägg till kommentar

  Kommentera

  Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.