Följ Delvator AB

Hitachis nya 25-tonnare med 3 års garanti

Pressmeddelande   •   Maj 31, 2016 08:00 CEST

Hitachis 25-tonnare lever upp till de europeiska miljökraven enligt Steg 4.

Nu lanserar Delvator Hitachis nya modell av 25-tons hjullastaren ZW310-6 med Serie 6-teknik. Maskinen möter därmed de europeiska miljökraven enligt Steg 4.

Uppgraderingen av 310:an gör att maskinen lever upp till de senaste miljökraven utan behov av partikelfilter. Detsamma gäller för de uppgraderade modellerna av Hitachis grävare.

Från Hitachis sida betecknar man maskinen som en av de säkraste och mest förarvänliga i sin klass. Bland annat har sikten förbättrats ytterligare sedan layouten på motorhuven ändrats och luftintaget flyttats. På så sätt har karossens yttermått slimmats, med förbättrad sikt från hytten som resultat.

Lägre ljudnivå i hytten gör att förarkomforten har höjts. Dessutom erbjuds enkel körning med spakstyrning.

Både denna och andra Hitachi hjullastare levereras för närvarande med 3 års garanti.

FAKTA HITACHI ZW310-6:

Arbetsvikt: 24140-24590 kg

Motor: 6-cyl Cummins QSL9

Motoreffekt: 232 kW (311 hk)

Vridmoment: 1451 Nm vid 1400 rpm

Skopstorlek: 3,2-4,5 m3

Garanti: 3 år eller 5000 timmar

FAKTA DELVATOR AB:

 • Hitachis grävare och hjullastare säljs i Sverige av Delvator AB, som är i en expansiv fas med satsningar på ökad försäljning och förstärkt service och kundsupport.
 • Delvator AB har kontor, verkstad och lager i Eslöv och Härnösand. I Eslöv finns utställningshall och runt om i Sverige finns säljkontor och serviceverkstäder i ett rikstäckande nät.
 • Facebook: Följ Delvator AB.
 • För information om Delvator AB och Hitachi i Sverige, välkommen att kontakta Delvators vd Jonas Jaenecke, tel 0413-692 01.
 • Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner.
  Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvatorsålda Hitachi.
  Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filial i Härnösand och ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.

  Kommentarer (0)

  Lägg till kommentar

  Kommentera

  Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.