Följ Delvator AB

Hitachi och Delvator förstärker verkstadsservicen i Stockholm

Pressmeddelande   •   Feb 05, 2015 08:20 CET

Nu stärks Delvators och Hitachis service till maskinägarna i Stockholmsområdet. Från februari är HVL Maskin i Stockholm AB Delvators nya auktoriserade serviceverkstad.

HVL Maskin är ett välkänt verkstadsnamn som servat entreprenadmaskiner ända sedan början av 1990-talet. Fortfarande är det Ulf Granholm som är verkstadschef och personalen består av ett tiotal personer med tekniker och reservdelsansvariga.

– Det är riktigt roligt att nu vara serviceverkstad för Hitachis maskiner och att få samarbeta med Delvator och alla de som äger och investerar i Hitachi, säger Ulf Granholm.

HVL Maskin har en stark organisation som bygger på mer än 20 års erfarenhet och hög kompetens för service, reparationer och ombyggnader. Verkstaden finns på Bristagatan i Arlandastad med verkstadslokaler, reservdelslager och uppställningsytor utomhus.

Verksamheten bygger också på att hålla hög mobilitet med servicebussar som är fullutrustade med svets, slangpress och allt som behövs för arbete ute på fältet i hela Stockholmsområdet.

Samarbetet med HVL Maskin innebär dessutom att Delvators säljteam med Håkan Svanberg, Torbjörn ”Tobbe” Jansson och Rachel Brownsword flyttar in i HVL Maskins lokaler.

– Vi ser fram emot att flytta fram positionerna mot marknaden i Stockholmsområdet tillsammans med Ulf Granholm och hans team, säger Delvators vd Jonas Jaenecke.


 För mer information om Delvator AB och Hitachi i Sverige, välkommen att kontakta Delvators vd Jonas Jaenecke, tel 0413-692 01.

— För mer information om Delvator i Stockholm, kontakta:

Håkan Svanberg, tel 070-873 38 49

Torbjörn Jansson, tel 070-313 00 31

Rachel Brownsword, tel 076-677 68 85

— För mer information om HVL Maskin i Stockholm AB, kontakta Ulf Granholm, tel: 08-583 586 51.


BILDER:

Ulf Granholm, verkstadschef för Delvators auktoriserade verkstad för Hitachi i Stockholm.

HVL Maskin erbjuder Hitachiägarna mobil service med HVL Maskins flotta av servicebussar.

Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner.
Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvatorsålda Hitachi.
Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filial i Härnösand och ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://nyheter.delvator.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.