Följ Delvator AB

Delvator lanserade ny hemsida

Pressmeddelande   •   Mar 19, 2019 09:31 CET

Nu finns information om alla Hitachis modeller enkelt tillgänglig från nya webbsajten. På bilden en kompaktbyggd ZX135USLC-6. Foto: Mats Thorner.

Delvator AB har i dagarna lanserat en moderniserad webbsajt, som gör det ännu enklare att snabbt få information om entreprenadmaskiner från Hitachi.

Bland nyheterna märks sidorna för produktutbudet av bandgrävare, hjulgrävare, hjullastare, minigrävare, specialmaskiner och maskiner för gruvnäringen. De olika maskinkategorierna presenteras med grundläggande fakta i text och bild och med en enkel nedladdningsfunktion för broschyrmaterial.

Alla Delvators säljare finns också presenterade för sina respektive geografiska områden, liksom serviceverkstäderna runt om i Sverige.

– Målet med den nya hemsidan är att informationen om våra maskiner, säljare och serviceställen ska vara enkelt tillgängliga för alla våra kunder och andra som är intresserade av Hitachis produktutbud på den svenska marknaden, säger Emma Igheimer-Svensson på Delvator i Eslöv.

Delvator presenterar nu också kundreferenser med text och bild om svenska kunder som har Hitachimaskiner i sin verksamhet.

Även Delvators populära kundtidning ”Grävlingen” går att läsa på den nya sajten. För gratisprenumeration på tidningen finns en talong som man enkelt fyller i och skickar digitalt till Delvator.

Se mer på www.delvator.se.

FAKTA:

 • Hitachis grävmaskiner och hjullastare säljs i Sverige av Delvator AB.
 • Delvator AB har kontor, verkstad och lager i Eslöv och Härnösand. I Eslöv finns utställningshall och runt övriga Sverige finns säljkontor och serviceverkstäder i ett rikstäckande nät.
 • För information om Delvator AB och Hitachi i Sverige, välkommen att kontakta någon av Delvators säljare, se kontaktuppgifterna på www.delvator.se.
 • BILDER:

  1389.jpg

  Information om Hitachis kompaktgrävare ZX135US och alla andra modeller finns nu enkelt tillgängliga på www.delvator.se. (Foto: Mats Thorner)

  0318_skarmdump.jpg

  Läs om Delvator AB och Hitachi i Sverige på Delvators nya hemsida, www.delvator.se.

  Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner.
  Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvator-sålda Hitachi.
  Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filial i Härnösand och ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.

  Kommentarer (0)

  Lägg till kommentar

  Kommentera

  Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.