Följ Delvator AB

Stefan Asp säljer Hitachi från Gävle och Västerås

Nyhet   •   Maj 10, 2017 15:00 CEST

Stefan Asp är Delvators nye säljare med utgångspunkt från Gävle och Västerås.

Delvator AB, som är Hitachis generalagent i Sverige, arbetar aktivt för att stärka representationen i och omkring Gävle och Västerås. Avsikten är att Hitachis utbud av entreprenadmaskiner ska komma närmare maskinentreprenörerna i denna del av Sverige.

Nu finns säljaren Stefan Asp tillgänglig i området.

Stefan har lång erfarenhet av maskinförsäljning och bred kunskap om maskinentreprenörers företagande. Han kommer närmast från John Deere där han arbetat med försäljning av skogsmaskiner. Under årens lopp har han även kommit i kontakt med anläggningsmaskiner.

Från i vår är han alltså Delvators säljare av Hitachis grävare och hjullastare och står till maskinentreprenörernas förfogande i Västmanland, Dalarna, Gästrikland och delar av Södermanland och Hälsingland.

– Jag har arbetat med maskinförsäljning i mer än 35 år. Med den bakgrunden är det jättespännande att få komma till Delvator och få representera Hitachis starka varumärke. Alla vet att Hitachi står för hög kvalitet och driftsäkerhet, säger Stefan Asp, som under den närmaste tiden kommer att presentera sig för maskinägarna i området.

FAKTA:

 • Stefan Asp tel: 076-11 11 071
 • E-post: stefan.asp@delvator.se
 • Följ på Facebook: Delvator och Hitachi
 • BILD: stefan_asp_6222.jpg

  Stefan Asp är Delvators nye säljare med Gävle och Västerås som utgångspunkter.

  Kommentarer (0)

  Lägg till kommentar

  Kommentera

  Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.